Een smaakvolle toekomst

down

Project

Sterrendiner voor internationale gasten

Het Machinegebouw, Westergasfabriek

In een notendop

Obsession Evenementen & Communicatie diner 125 gasten Amsterdam

In het kader van het Europees voorzitterschap woont een internationaal gezelschap het congres bij in Amsterdam over het terugdringen van het gebruik van zout, suiker en vet in ons voedsel. De dag wordt voor een select gezelschap afgesloten met een diner. 

Obsession Evenementen & Communicatie organiseerde zowel het congres als het high end vier gangen diner. Gezien het thema van het congres - het terugdringen van het gebruik van zout, suiker en vet -  moest de daad bij het woord worden gevoegd tijdens het diner. Vier sterrenchefs serveerden smaakvolle, exclusieve gerechten zonder toegevoegd zout of suiker. 

Unieke samenwerking - een bevlogen team

Vier sterrenchefs werkten samen om deze bijzondere avond tot een succes te maken. 

Edwin Vinke van de Kromme Watergang (**) was verantwoordelijk voor het voorgerecht
Peter Gast van 't Schulten Hues (*) bereidde een prachtig tussengerecht
Luc Kusters van restaurant Bolenius (*) gaf inspiratie met een smakelijk hoofdgerecht
Gerrit Greveling van MPS en voorheen van Chalet Royal (*) verraste eenieder met een dessert zonder toegevoegde suiker

Logistiek gezien een uitdagende klus die door de bevlogenheid van het team een waar stukje vakmanschap werd. 

Meer weten?

Bel Miranda op 06 41 83 30 38

of stuur een mailtje naar miranda@mps.nl

 

Kijk hier wat onze opdrachtgevers over ons vertellen

Terug naar overzicht projecten