Nieuws

Wat er gebeurt in de wereld van MPS

GEEF… aandacht aan elkaar

Breukelen, 24 Nov 2017

MPS denkt aan Het Vergeten Kind. Wat gaan wij doen? Of beter: wat gaan we samen doen? Wel, de feestdagen staan voor de deur. Een mooie tijd vol kerstborrels, eindejaarsdiners en nieuwjaarsrecepties. We vieren met elkaar deze bijzondere tijd van het jaar en dat doen we wél met 'Goed voor Elkaar' in gedachten.

Wij laten dit jaar Stichting Het Vergeten Kind meegenieten. Bij alle bijeenkomsten in de maanden december en januari dragen wij één euro per gast af aan deze prachtige stichting indien u de code KYWIE vermeldt bij de aanvraag.

Waarom code KYWIE? Omdat we nóg meer weggeven. Want wie goed doet goed ontmoet, toch? Wij verloten daarom onder alle gulle gevers drie gave KYWIE’s; wijnkoelers van schapenvacht!

Goed voor Elkaar
Binnen MPS werken we volgens de overtuiging dat ‘Goed voor Elkaar’ duurzaam loont.
Dit betekent dat we het zelf goed voor elkaar hebben, maar ook dat we goed willen zijn voor anderen. Van een klein gebaar tot een bijdrage aan de impact op lange termijn. In december en januari willen we – samen met u - een bijdrage leveren aan Stichting Het Vergeten Kind. Ieder kind verdient het immers om gezien te worden…
 
De toekomst van kinderen
Onze ‘Goed voor Elkaar-aanpak' kent vier pijlers: Sociaal, Natuurlijk, Regionaal en Resultaat. Vanuit de pijler Sociaal steunen wij goede doelen waarbij we specifiek focussen op de toekomst van het kind.
Zo hebben wij onder meer bijdragen geleverd aan Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald Kinderfonds en zijn we een samenwerking met de Linda.Foundation aangegaan.
 
Ook in Nederland
En dan nu dus Stichting Het Vergeten Kind. Deze fantastische stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die hier, in ons eigen land, opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kinderen met verslaafde ouders of ouders met verstandelijke beperkingen en/of psychische problemen. Maar het gaat ook om kinderen die leven onder de armoedegrens. De Stichting wil dat elk kind zich écht kind voelt. En wij helpen graag een handje mee.

I KYWIE – De wijnkoeler van schapenvacht

Bij MPS volgen we de trends op de voet! Zo kwamen wij tijdens een diner in gesprek met ontwerpster en zakenvrouw Saskia Nooij. Zij heeft een ingenieuze wijnkoeler ontworpen gemaakt van schapenvacht met de naam KYWIE.
 
De Dutch Design koeler heeft een wolzijde aan de binnenkant, waardoor de fles z’n temperatuur behoudt. Met de winter voor de deur, de haard aan, misschien wel een warm schapenwolletje in je stoel en deze wijnkoeler op tafel kan je genietmoment niet meer stuk!
 
Lees hier meer over de KYWIE

Catering in het VIP dorp van North Sea Jazz

Rotterdam Ahoy, 31 May 2017

De catering in het VIP dorp tijdens North Sea Jazz wordt verzorgd door Oliver & Jake. Oliver & Jake is het exclusieve label voor de samenwerking tussen MPS en Taste and more.

Meet Oliver & Jake!

Stel Oliver & Jake een willekeurige vraag, en hun antwoorden zullen in elkaar versmelten als door een garde geklopt. Daar waar Oliver een detail mist, springt Jake met enthousiasme bij om het verhaal van een extra dimensie te voorzien.

Ze zijn boezemvrienden; gebonden door hun contrast zijn ze onafscheidelijk. Als mint en chocola gaan zij door het leven — fundamenteel verschillend, maar samen spraakmakend, verwonderend, inspirerend.

En soms, soms een tikkeltje eigenzinnig.

Het zijn van die kerels die, waar ze ook komen, altijd wel iemand kennen. Misschien omdat ze samen al op zo veel plaatsen geweest zijn, of misschien omdat ze gewoon gemakkelijk vrienden maken.

En vriendinnen. Want laten we eerlijk wezen: het zijn stijliconen welke zij aan zij niet te missen zijn.

Samen hebben ze verstand van alles. Overal al eens gegeten, de wereld gezien. En samen weten Oliver & Jake altijd weer iets te ontdekken waar je zelf nooit tegenaan was gelopen.

Als die twee samen zijn, dan gebeuren er de mooiste dingen.

 

Wil je Oliver & Jake ontmoeten? Bel dan met Maaike op 06 53 63 63 12

terug naar boven